Aktualni projekti Udruge

Roditelji TURminatori

Glavni CILJEVI našeg projekta su podrška u suočavanju sa svakodnevnim problemima i preprekama te problemima u sustavu. Projekt traje do kraja siječnja 2022.godine i plan je da se mjesečno održavaju po dvije radionice. I na kraju, ono najvažnije, na radionicama slobodno govorite što god želite jer je pravilo da sve ostaje među nama. :-) E da! Voditeljice radionica su Kristina Miković ( majka dječaka s kromosomopatijom) i Suzana Rešetar ( majka dječaka s autizmom).

Portal rasTURam.com

Udruga Sjena u sklopu svojeg projekta „SMART“ pokrenula je prvi hrvatski edukativno-zabavni portal rasturam rasturam.com namijenjen prvenstveno djeci i mladima s teškoćama u razvoju, ali i svima ostalima željnima zabave i učenja na jednostavan način. Ideja za portal nastala je jer na domaćem području postoji jako malo mrežnih sjedišta koja djeci i mladima s teškoćama u razvoju omogućavaju pristupačan i prilagođen sadržaj za učenje, razvoj vještina i zabavu, a sve u skladu sa svjetskim razvojem digitalnih sadržaja.
Projekt financira KTC d.d

Radna Terapija

U suradnji sa Artis Includum osiguravanje radne terapije u domu korisnika. Radni terapeuti su zdravstveni stručnjaci koji djeluju kao segment multidisciplinarne re/habilitacije djece s teškoćama u razvoju. Terapijski medij radnog terapeuta su osobi smislene i dobi primjerene aktivnosti (okupacije) dnevnog života, a s ciljem osiguravanja aktivne participacije. Radna terapija je proces kojim se kroz problemski usmjerene aktivnosti nastoji razviti, obnoviti ili održati samostalnost osobe u svakodnevnim aktivnostima, prevenirati onesposobljenje te poboljšati.
Projekt financira KTC d.d

Završeni projekti Udruge

Uskoro više...
© 2021 Udruga Sjena. Sva prava pridržana.
Top phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram