Roditelji TURminatori - izvješće

U razdoblju od svibnja 2021. godine do siječnja 2022. godine projektom „Roditelji TURminatori“ održali smo 18 besplatnih radionica za roditelje djece s teškoćama u razvoju.
Teme su bile različite, ali smo ih podijelile u dvije skupine – ostvarivanje prava i upoznavanje sa sustavom u kojem moramo funkcionirati i na one na kojima smo dijelili iskustva, davali podršku jedni drugima, prijedloge i savjete kako se nosimo u pojedinim životnim i svakodnevnim situacijama.

Prema povratnim informacijama koje smo dobile, radionice i druženje te upoznavanje drugih roditelja koji su prošli ili se nalaze u sličnim situacijama svima koji su sudjelovali su bile od velike koristi.

Udruga Artis Includum izašla nam je u susret te su se radionice održavale u njenom prostoru bez naknade na čemu smo im od srca zahvalni.
Iako je bilo planirano da će se sve radionice održati osim preko Zoom platforme i u prostoru čime smo mislili da bi možda postigli veći dojam, na žalost, zbog epidemiološke situacije odlučili smo nekoliko zadnjih radionica održati isključivo online. Međutim, i te radionice su bile podjednako uspješne.

Na radionicama su sudjelovali roditelji iz cijele Hrvatske – Zagreba, Splita, Osijeka, Slavonskog Broda, Petrinje..

Detaljno izvješće možete pročitati na poveznici
IZVJEŠĆE
KONTAKT
© 2021 Udruga Sjena. Sva prava pridržana.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram