RADNA TERAPIJA – PRIJAVNICA

Udruga Sjena u sklopu SMART projekta izradila je prvi hrvatski portal posebno namijenjen djeci i mladima s teškoćama u razvoju www.rasturam.com.

U drugoj fazi provedbe projekta Sjena će s partnerom Artis Includum osigurati određenom broju djece i mladih s teškoćama u razvoju radnu terapiju u njihovom obiteljskom domu. Kako nam je od iznimne važnosti odabrati djecu i mlade kojima treba podrška u povećanju samostalnosti u izvedbi aktivnosti dnevnog života, pozivamo zainteresirane sa područja grada Zagreba da ispune prijavnicu kako bi naši stručni timovi mogli izdvojiti one kojima je takav oblik terapije trenutno od primarnog značaja, obzirom da trenutno nažalost nismo u mogućnosti terapiju osigurati svima.

Suzana RešetarSuzana Rešetar

Govor naše Suzane rešetar ( odnosi s javnošću – Udruga Sjena) na prosvjedu pod nazivom ” Škola za sve”.  14.9.2019 , izvor: HRT  http://udruga-sjena.hr/wp-content/uploads/2019/09/ivano.mp4